Viisi parasta osakekauppaa keskiviikkoon: AMD, Bitcoin, UPS, MTCH, NXPI

Tässä ovat suosituimmat osakekaupat, joita katselemme keskiviikkona aamuna

Saimme tiistaina jonkin verran helpotusta, mutta se ei lisää Wall Streetille suurta luottamusta. Meidän on odotettava vielä vähintään yksi päivä saadaksemme paremman käsityksen markkinoiden suunnasta. Siihen asti katsotaan muutamia suosituimpia osakekauppoja.
Suosituimmat osakekaupat huomenna nro 1: Advanced Micro Devices (AMD)

Advanced Micro Devices (NASDAQ: AMD) tekee paljon otsikoita päivällä. Yhtiö ilmoitti ennätykselliset tulot ennen suunniteltua iltapäivää, koska se ilmoitti myös 35 miljardin dollarin kaupasta Xilinxin (NASDAQ: XLNX) ostamiseksi.

Tämän seurauksena osakkeet liikkuvat matalammin päivänä, hieman yli 4%. Laskun myötä härät näkevät nyt, laskevatko AMD-osakkeet 100 päivän liukuvaan keskiarvoon ja kantaman tuki lähellä $ 74. Katso, tuleeko tukea tässä.

Jos se epäonnistuu, aukon täyttäminen kohti 68 dollaria on mahdollista. Jos myynti todella piristyy – esimerkiksi markkinoiden laajemman laskun rinnalla – osakkeet voivat täyttää toisen aukon lähellä 62 dollaria ja merkitä 200 päivän liukuva keskiarvo prosessissa.

Ylhäältä päin: AMD: n on palautettava 50 päivän liukuva keskiarvo testatakseen alueen vastus lähellä 88 dollaria.

Suosituimmat osakekaupat huomenna nro 2: Bitcoin

Bitcoin jatkaa kauppaa todella hyvin. Olemme päivittäneet tätä säännöllisesti viime kuukausien aikana, kun härät nappaavat sitä edelleen korkeammalla.

10 000 dollarin merkki oli avain, samoin kuin aikaisempi laskusuuntainen vastus (sininen viiva). Kun osakkeet puhkesivat jälkimmäisestä, bitcoin toimitti ensimmäisen. Sitten vielä parempi, 10000 dollaria oli tukea tänä kesänä takakokeessa.

Bitcoin työntää nyt 61,8% retracementia mitattuna vuoden 2018 matalasta tasosta vuoden 2017 huippuun. Jos bitcoin pystyy puhdistamaan korkean tason vuodesta 2019 lähtien, se asettaa teknisesti 78,6 prosentin retracementin lähelle 16125 dollaria. Yläpuolella ja kaikkien aikojen korkein on mahdollista.

Niin kauan kuin 10 viikon liukuva keskiarvo pysyy haittapuolena, on vaikea tulla liian laskevaksi.

Suosituimmat osakekaupat huomenna nro 3: United Parcel Service (UPS)

United Parcel Service (NYSE: UPS) raportoi tulot keskiviikkona aamulla, ja toistaiseksi tämä on ollut vakaa voittaja sen jälkeen, kun viimeinen suuri tulojen kasvu oli korkeampi.

Toistaiseksi 165 dollarin alue ja 50 päivän liukuva keskiarvo toimivat tukena. Näyttää siltä, ​​että on paljon kysyttävä, että nämä merkit järjestetään jälleen tällaisen mahdollisesti epävakaan tapahtuman kanssa.

Jos se pitää paikkansa, sonnit pysyvät hallinnassa ja pitävät 177 dollarin vastarinnan pelissä. Tämän yläpuolella UPS voi nousta 200 dollariin viimeisellä vuosineljänneksellä.

Alle 165 dollaria ja 50 päivän liukuva keskiarvo saattoi pelata 155 dollaria, mikä oli osakkeen purkamisen jälkeinen tukitaso. Jos se kuitenkin epäonnistuu, edellinen 145 dollarin vastus ja 100 päivän liukuva keskiarvo ovat seuraavassa.

Suosituimmat osakekaupat huomenna nro 4: Otteluryhmä (MTCH)

Match Group (NASDAQ: MTCH) jatkaa kauppaa melko hyvin.

Kun osakkeet romahtivat maanantaina, MTCH-osakkeet tuskin heilahtelivat. Kun paine tuli markkinoilta tiistaina, Match nousi ja hyppäsi 5,4% uusiin korkeuksiin. Juuri sellaista toimintaa haluamme nähdä.

Tiistain muutoksen myötä se nousi elokuun korkeimmalle ja 161,8%: n pidentymiselle lähellä 122 dollaria. Jos se voi jatkua korkeammalla, pidemmän aikavälin tavoite voidaan vetää lähelle 140 dollaria, kaksinkertaista etäisyyden laajennusta.

Palaa alle 120 dollarin ja katsotaan, voiko 50 päivän liukuva keskiarvo ja nousutrendituki nostaa nimeä.

Suosituimmat osakekaupat huomenna nro 5: NXP Semiconductor (NXPI)

NXP Semiconductor (NASDAQ: NXPI) raportoi tulot, ja on laskenut vain vähän sen jälkeen.

Aloitettuaan uusille vuoden 2020 huippuille aiemmin tässä kuussa olisi ollut nousevaa nähdä, että NXPI-osakkeet pysyisivät aikaisempien huippujen yläpuolella lähellä 137 dollaria. Valitettavasti näin ei edes ollut ennen painatusta.

Sen sijaan osakkeet laskevat, mutta lasku ei ole voimakasta. Katsotaanpa, tukevatko 130 dollarin alue ja 50 päivän liukuva keskiarvo NXPI: tä. Jos se voi ja jakaa takaisin 137 dollaria, etsi uudelleentesti korkeuksista lähellä 145 dollaria.

  • Jos 50 päivän väylä antaa periksi, katso, tukeeko 120 dollarin alue NXPI: tä.
  • Julkaisupäivänä Bret Kenwellillä oli pitkä asema MTCH: ssa.
  • Bret Kenwell on Future Blue Chipsin johtaja ja kirjoittaja ja on Twitterissä @BretKenwell.
    RIKKOMINEN: Salausherätys on vihdoin täällä!
  • Matt McCall julkaisi juuri kiireellisen videon, jossa kuvataan harvinainen