OKEx-administrerende direktør siger Exchange-opdateringsprocedurer for at forhindre gentagelse af problemet med tilbagetrækningsfrys

Jay Hao, administrerende direktør for Malta-baserede kryptokursudveksling OKEx, sagde, at hans firma har taget skridt til at sikre, at problemet, der forårsagede en frysning på over fem uger i tilbagekøb af kryptokurrency, ikke kan forekomme igen.

I en spørge-mig-noget-session (AMA), hvor en udskrift blev offentliggjort onsdag, sagde Hao, at hændelsen førte udvekslingen “til at foretage flere forbedringer i vores interne processer.”

”Jeg tror, ​​at hændelsen fremhævede flere meget vigtige punkter. Det afslørede nogle svagheder i vores interne processer, som vi nu er standhaftige i at rette op på, ”sagde han.

Administrerende direktør understregede, at brugerfondene aldrig havde været i fare, og at OKEx opretholder sikkerhedskopier af de private kryptonøgler. Han forklarede dog ikke, hvorfor de ikke kunne bruges i denne hændelse.

Den 16. oktober blev OKEx tvunget til at standse tilbagetrækninger på grund af, at en af ​​nøglehaverne var indeholdt af myndighederne og “samarbejdede” om en efterforskning. Udvekslingen formåede at genoptage tjenesten den 27. november, hvor OKEx sagde, at nøgleindehaveren var blevet frigivet og ikke havde været involveret i nogen forseelser eller ulovlige aktiviteter.

I AMA erkendte Hao, at problemet var skadeligt for virksomheden, og at handelen er faldet som følge heraf. Han undskyldte endvidere kunderne for usikkerheden, ulejligheden og stress forårsaget af begivenheden.