Bitcoin steg med 300 procent i 2020: Sådan kan du også gøre afkast i 2021

Bitcoin-kursus: En forretningsmand holder en Bitcoin-mønt mellem 3 grønne pile, der peger opad

Bitcoin (BTC) ramte først for nylig en ny heltidshøjde på over $ 40.000. Mange investorer har tjent en gylden næse, men nu er kurset på et fald nedad – kan du stadig vende tilbage med Bitcoin?

Selvom de sidste par dage antyder noget andet, blomstrer Bitcoin og Co. Kryptovalutaer bliver mere og mere populære og legitime rundt omkring i verden. Imidlertid er Bitcoin Code kryptomarkederne stadig ekstremt volatile. Enorme prisophold er derfor ofte præget af utrolige spring efterfulgt af ødelæggende prisfald. Derudover er mange krypto-investeringsstrategier meget risikable, og mange investorer gambler væk.

En måde at generere generøst afkast med BTC selv i 2021 er at bruge crypto arbitragehandel. Denne strategi giver et højt afkast med relativt lav risiko.

Hvordan vender du tilbage med Bitcoin?

Med crypto arbitrage kan du generere afkast selv under stærke prisudsving. Dette skyldes, at du drager fordel af prisineffektiviteten mellem forskellige kryptokurver som BTC. Af denne grund bruges strategien af ​​både private og institutionelle investorer – men hvordan fungerer crypto arbitrage egentlig? I krypto arbitrage udnyttes midlertidige prisforskelle på forskellige kryptobørs. For at gøre dette scanner et automatiseret program alle kendte krypto-udvekslinger døgnet rundt. Systemet køber derefter kryptokurver, hvor de er billigste, og sælger dem straks på børsen med den højeste pris.

At udnytte disse kursuseffektiviteter er ikke muligt som en normal person. Derfor udføres arbitragehandel i BTC og andre kryptokurver med et automatiseret program. En af de mest berømte arbitrage-platforme er ArbiSmart.

Virksomhedens AI-baserede system er forbundet til 35 BTC-udvekslinger og scanner dem 24 timer i døgnet. Dette gør det meget vanskeligt for programmet at gå glip af en arbitrage-mulighed. ArbiSmart formår således at muliggøre et afkast på op til 45 procent om året.

Hvad er de største fordele ved arbitragehandel BTC?

Bortset fra at du er udsat for dens relativt lave risiko, kan crypto arbitrage også være usædvanligt rentabel. Derudover er afkastet overraskende konsistent, og en passiv indkomst kan opbygges godt. ArbiSmart tilbyder investorer et afkast mellem 10,8 og 45 procent om året afhængigt af hvor meget du investerer. Derudover modtager du RBIS-tokens efter at have foretaget et depositum på ArbiSmart. Så snart du tilmelder dig, konverteres kapitalen automatisk til RBIS. RBIS er platformens oprindelige token, og siden introduktionen er tokenet steget med mere end 210 procent.