Bitcoin-annonser pusset over Hong Kong trikker og nær banker

Et lokalt Bitcoin-samfunn samlet midler for å plassere Bitcoin-sentriske annonser i Hong Kong, og oppfordret innbyggerne til å “være deres egen bank.”

En ideell organisasjon i Hong Kong tar ut annonser for å informere borgere om Bitcoin.
Annonsene oppfordrer brukerne til å “være sin egen bank.”

Trikker og banksteder i Hong Kong vil ha reklametavler frem til 8. oktober

Trikker og store landemerker i nærheten av Hongkongs berømte banker vil ha Bitcoin Evolution annonser frem til 8. oktober, takket være et initiativ fra en lokal Bitcoin-ideell organisasjon.

Bitcoin Association of Hong Kong (BAHK), en ideell organisasjon som holder møter og fremmer bruken av Bitcoin i byen, bruker donasjoner fra samfunnet til å annonsere “risikoen og fordelene ved Bitcoin” via billboard-annonser på noen områder med høyt fotfall i Hong Kong.

Last ned dekrypteringsappen

Få appen vår for de beste nyhetene og funksjonene innen fingertuppene. Vær den første til å prøve Decrypt Token og mye mer.

“Flere amerikanske dollar er trykket i 2020 enn det som eksisterte i 2009. Det vil bare være 21 millioner Bitcoin,” heter det i en annonse og peker på den uopphørlige pengetrykkingen i USA som har ført til frykt for utbredt inflasjon i landet.

BAHK sa i en utgivelse: “Vi håper kampanjen vil gi oss muligheten til å diskutere hvordan Bitcoin passer inn i en raskt digitaliserende global økonomi, mulighetene og farene ved drastiske teknologiske fremskritt, og implikasjonene av digital, kontrollerbar knapphet.”

Bæringen av Bitcoin-meldingen vil ha tre dobbeltdekkstrikker – som frakter over 200 000 passasjerer hver dag – og reklametavler i nærheten av ulike bankhovedkvarter, som HSBC, Standard Chartered, i bankområdet i Chater Garden.

Til tross for frimodigheten ved flyttingen, er annonsene ingen kampanje for BAHK. I stedet er de strengt lærerike og kommer til og med med en vedlagt tunge-i-kinn-advarsel, “Din Bitcoin er ditt ansvar. Det blir ikke reddet eller kvantitativ lettelse. Du kan bekrefte den totale tilførselen av Bitcoin med hjemmecomputeren din på blockchain. ”

Leo Weese, co-grunnlegger av Bahk, fortalte Nedgang farten hjelper stasjonen samtale rundt Bitcoin i byen, en som er skjemmet med politisk ustabilitet i nyere tid

“Det er ganske mange mennesker som er veldig begeistret for Bitcoin som ønsker å snakke mer om det. Annonsene gir en god samtalestart og løfter generelt temaet i offentlig oppfatning, ”sa Weese. Han la til at teamet ikke forventer noe tilbakeslag fra lokale myndigheter eller bankene for å plassere annonsene.

Hong Kong er ikke fremmed for Bitcoin-annonser. I forrige måned tok byens Apple Daily-avis ut en helsides Bitcoin-annonse etter at grunnleggeren Jimmy Lai ble arrestert for angivelig å ha snakket mot kinesisk innflytelse i byen.

Men vil Hong Kong ta det til etterretning?